FM Vastgoedonderhoud BV / personeelsdiensten voor schilders.


Op zoek naar werk of op zoek naar goed geschoold personeel?

Sneller werk en meer continuïteit door de unieke aanpak van FM Vastgoedonderhoud BV / personeelsdiensten.

Lees hieronder meer over onze unieke aanpak of bekijk direct onze schilder vacatures en bouwvacatures. FM Vastgoedonderhoud BV / personeelsdiensten in Nieuw Weerdinge helpt zowel schilders aan werk en werkgevers aan goed geschoold personeel.

 

Ben je als schilder op zoek naar werk? Of naar een werkgever die uw belangen behartigd?

Continuïteit in uw werk en inkomen gedurende het jaar.
U bent bij FM Vastgoedonderhoud BV / personeelsdiensten voor schilder en de bouw het hele jaar door verzekerd van een inkomen op hetzelfde niveau als dat wat u in de zomerperiode zou ontvangen. Als specialist kennen wij de bedrijven in uw regio. Daardoor heeft u een grote kans dat ons bedrijf een passende baan voor u kan vinden.

 

Wij denken met u als werkzoekende mee en kijken verder dan alleen de schilder vacatures die we hebben.

 


U heeft tijdelijk meer schilders nodig? Zoekt u personeel voor langere termijn? Dan bent u bij FM Vastgoedonderhoud BV / personeelsdiensten aan het juiste adres.

 

Wij verzien in goed opgeleide, gemotiveerde en betrouwbare schilders in ons bedrijf. Wij verzorgen geschoolde schilders, zowel voor onderhoud en renovatie als nieuwbouw. Onze schilders beschikken over de juiste kennis, beheersen de juiste technieken en voldoen aan alle veiligheidseisen.

 

Onze schilders worden daarbij gekozen op ervaring, opleiding en veiligheid. Ook zijn kwaliteit en betrouwbaarheid belangrijke eisen voor de schilders die bij ons bedrijf werken.

FM Vastgoedonderhoud BV / personeelsdiensten neemt uw zorg uit handen.


Tot ziens bij FM Vastgoedonderhoud BV / personeelsdiensten