Buitenschilderwerk
In de loop der jaren dat wij met ons schildersbedrijf/vastgoedonderhoud actief zijn, hebben we al vele woningen mogen onderhouden en verfraaien. Hierbij is veel mogelijk, waaronder het schilderwerk vanwege de huidige staat van onderhoud gefaseerd uitvoeren.

Onderhoudsplan
Op deze manier maken we vaak meerjarige onderhoudsplan. Na een goede basisschildersbeurt zijn bij een volgende keer niet alle gevels gelijktijdig nodig.
Ook een jaarlijkse controle en noodzakelijk, klein onderhoud zorgen ervoor dat uw pand er voor langere tijd goed onderhouden bij staat.

Repair Care deelreparaties:
Komen we houtrot tegen, dan kunnen wij dit herstellen door het uitvoeren van een deelreparatie. Wij frezen het rotte hout plus enkele millimeters gezond hout weg en vullen dit op met een twee-componenten epoxy. Deze epoxy is oplosmiddelvrij en krimpt daardoor niet.
Bij hele grote reparaties adviseren wij u om een timmerman in te schakelen. Uiteraard kunnen wij dit ook voor u regelen.

Wilt u meer weten over onze diensten?
Wij komen vrijblijvend langs om een scherpe prijsopgave te maken.
Vakmansschilder is gevestigd in Emmen en werkzaam in de gehele regio. Wij hebben opdrachtgevers in Emmen, Klazienaveen, Hoogeveen, Assen, Weiteveen, Rolde, Nieuw-Weerdinge, Emmer-Compascuum, Zwartemeer, Barger-Oosterveld.