Traprenovatie van FM Vastgoed Onderhoud BV - Voor alle soorten trappen

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een traprenovatie via FM Vastgoed Onderhoud BV. Wij zijn al meer dan 10 jaar specialist in het renoveren van bestaande trappen. Wilt u uw trap, binnen een dag, voorzien van een nieuwe trapbekleding? Een trap die aansluit bij uw wensen en een geheel vormt met de rest van uw interieur? Dit realiseren we ieder dag voor onze klanten. Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier. Onze medewerkers van FM Vastgoed Onderhoud BV voorzien u van alle benodigde informatie en natuurlijk een vrijblijvende prijsopgave. We zien uw aanvraag graag tegemoet.

Binnen een dag genieten van uw nieuwe trap

Tegenwoordig is hak- en breekwerk niet meer noodzakelijk doordat wij gebruik maken van overzettreden. Deze kunnen we leveren met materialen en uitstralingen zoals: HPL/CPL (laminaat), betonlook of PVC. Onze traprenovatie specialist van FM Vastgoed Onderhoud BV kan ook persoonlijk bij u langskomen met alle voorbeelden. Zo ziet u direct wat het beste bij uw interieur past.

Kwaliteit en garanties waar u blij van wordt

Onze vakkundige traprenovatie specialisten van FM Vastgoed Onderhoud BV werken uitsluitend met de hoogste kwaliteit materialen. Wij bieden dan ook 12 jaar garantie op de montage en de materialen. Zo weet u zeker dat u zorgeloos kunt genieten van uw traprenovatie. Wacht niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op.